dk​  uk

Få et uforpligtende tilbud​

Ring på tlf.: 60 74 66 20 og hør hvad vi kan hjælpe dig med!

Jagttegn på dine præmisser

Drømmer du om at få et jagttegn? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Mayogi Hunting School tilbyder vi professionelt jagttegn til kunder fra hele Danmark. Vi sørger for at gøre noget særligt ud af det, så du får en god oplevelse foruden dit jagttegn.

Her hos os tilbyder vi et almindeligt jagttegnskursus, der strækker sig over vintermånederne. Du kan også tage dit jagttegn som VIP, der tager fire weekender samt én frivillig træningsdag i den praktiske del på jagtbane, som kan foregå i Afrika. Du bestemmer altså helt selv, hvilken måde du vil tage dit jagttegn på her hos os.

Meget mere end blot et jagttegn

Den praktiske del af jagttegnsundervisningen kan eventuelt gennemføres i Sydafrika, hvor vi har vores egen jagtskole. Denne jagt er bæredygtig og nonprofit, og alt overskud går til bevarelse af truede dyrearter. ​

Her garanterer vi en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi giver dig denne mulighed, fordi vi altid har et stort ønske om, at du skal gå hjem med en storslået og uforglemmelig jagtoplevelse her hos os. 

Vi er en jagtskole, der udover at gøre vores kunder klar til at få et jagttegn, også lægger stor vægt på god mad og hyggeligt samvær. Vi nyder at give alle mulighed for at dele deres oplevelser i fællesskab – typisk omkring bålet om aftenen.

​Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad VIP indebærer, eller hvordan du kan tage dit jagttegn i Sydafrika, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

​Vi kan kontaktes på telefon: 60 74 66 20 eller på mail: info@mayogihunting.com. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Få et uforpligtende tilbud​​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et ophold på vores jagtskole? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt

Out of Africa IVS

Torslundevej 79L

2635 Ishøj

CVR: 38546724

E-mail: 60 74 66 20

Tlf.: info@mayogihunting.com